Tuuline Haldjasaar

laupäev, juuni 10

Hariv reede

Aeg läheb edasi ja paremaks. Nüüd olen kaudselt juba uues Sirbis. Märksa kultuursem koht kui eelmine, tuleb rõõmuga tunnistada. Keda huvitab, suudab ise üles otsida.

Käisin üle pikema aja raamatukogus. Päris vahva oli. Kõigepealt pikendasin mingit psühholoogia-raamatut, mis Pärnus Gerli käes on (tervitan :P), siis läksin üles lugemissaali, et ehk on midagi huvitavat. Oligi. Midagi ja kedagi. Alla tulin juba Andyga (Andrew). Registreerisime ennast ära - nüüd on ees nädal lusti ja lillepidu. Polnud teda ammu näinud ja nüüd näen pikemalt.

Pärast istusime all ja mina lugesin Sirpi, tema istus ja oli niisama. Viimasel ajal on lehtedes teatrit märksa rohkem või siis lihtsalt huvitavamas võtmes kajastama hakatud. Sellest on ainult hea meel. Hea, et teatriaasta on. Uues Sirbis oli näiteks huvitav artikkel Moskva teatrikooli kasvandikest, kes tagasi kodumaale tulid. Neli aastat olid ära suurel Venemaal ja nüüd toovad oma arenenumad minad Vene Draamateatri lavale.

Ma mõtlesingi mingi aeg, et kust Vene Draama oma uued näitlejad saab. Mõtlesin Viljandi ja Tallinna teatrikoolide peale ja ei löönud midagi ette, et kas sealt keegi läheks sinna. Venekeelset erigruppi pole ka silm kuskil tähele pannud. Nüüd ma siis tean, kus andekad noored slaavlased õppimas käivad. Kuuldavasti on nende esimene tükk (Merle Karusoo lavastatud) väga hea. Pole ammu Vene Draamas käinud, mõtlesin. Äkki võiks minna. Vaatab seda asja. Nad laulavad eesti keeles ka. Hümni. Peast. Kõik need Pronkssõduri-inimesed peaks sinna minema. Äkki saaksid nad lõpuks ometi aru, et see, kui oled rahvuselt venelane, ei takista sind tundmast ennast eestlasele. Minevik on minevik, need noored on tulevik. Ja nemad armastavad Eestit.

Teatriblogi uuendasin päris palju. Muutsin oma viited ümber ja lisasin vist kolm uut sissekannet. Suvelavastuste kohta siis. Vaadake järele ja kui olete nimekirjast midagi mittepruuni näinud või plaanite vaatama minna, andke kindlasti teada. Või kui teate kedagi, kes kavatseb midagi vaatama minna, või siis... Jah. Saite juba ammu aru, mida ma öelda tahtsin.

Juku pakkus mulle klubipileteid. Mina ütlesin ära. Mingi hetk oli sellest isegi kahju. Siis kui üksi kodus olin ja sissekanded valmis. Natuke igav hakkas. Aga mingi aja pärast hakkasime Annuga MSNis Oma Improt tegema ja see oli lihtsalt nii hea! Pealegi oli juba hiline ja ei viitsinudki välja minna. Sorry, Kass, tõesti, oleksid sa tund varem endast märku andnud, oleksin isegi tulnud.

Tooksin Improst stiilinäiteid, aga need, kes pole originaali näinud, ei saa ju aru. Ja üldse, see on tegelikult inside nali, nii et jääte lõbust ilma. Te ei saaks nagunii aru. Leppige sellega.

Vaatasin siis uusi OC osasid ka, mis vahepeal saanud olin. Päris hea. Esimene hooaeg on ikka ülim. Kusjuures, selle võtta sain targemaks, et asjad ei pruugi alati olla sellised, nagu nad paistavad. Tõmbasin mingi ühe faili The OC. Newport Beach midagi. Loogika järgi OC kolmas hooaeg ja mingi osa. Ei olnud see. Mingi hale porno oli hoopis. Kusjuures täiesti mõttetu. Ses mõttes, et kui juba midagi teha, siis võiks ikka pingutada ka. Storyline võiks ikka olemas olla, mitte mingi pea-laiali-otsas mõttetu jura. Aga, noh, mida mina ka tean, eks ole.

1 Comments:

At 12:35, Blogger Hannele said...

muhahaha@asjad pole need, mis paistavad. on kogemust :)

 

Postita kommentaar

<< Home