Tuuline Haldjasaar

laupäev, september 23

Hüva leili!


Sügis tuleb kohe. Esimene märk pole mitte see, et linnud on läinud ja külm on, vaid see, et Johannes (vaata pilti) saab aastakese vanemaks. Kaugel see sügiski enam on. Loetud tunnid siia-sinna.

Praegu viibin Viljandis. Lõikuspeo esimene päev oli selline... Noh, esimene päev ikkagi. Ma ei tea, kuidas asjad muidu korraldatud on, aga mullu oli tegu ainult ühe päevaga. Nüüd on asjad rohkem laiali ja kuidagi rahulikum ka. Vähem iirlasi ka muidugi linna peal.

Nii, esiteks sai käidud Koidu seltsimajas ülevaatekontserdil, kus paljud esinejad ja muidu Ando sõbrad paari looga üles astusid. Positiivne.

Sealt edasi vana hea tuttava Ro:Toro kontserdile Suures Toas. Silver võttis seekord kaasa terve ratta ja laes oli abivahendeid suuremal hulgal. Sandra oli ka muhe, rääkis ise ja temast räägiti lugusid. Julge naine :D. Ta läheb nüüd ära Elevandiluurannikule, õppima. Vist aastaks, aga ma ei julge selle eest pead anda. Huvitav, mis temata Eesti folkmuusikast saab? Ei julge arvatagi...

Kolmas punkt oli tantsuõhtu Kultuurimajas. Ees müüdi plaate ja muud nänni, sees sai tantsu vihtuda - Vägilaste Meelika õpetas reilenderit ja labajalga ja muid selliseid asju. Täitsa vahva oli mingi aeg. Lõpuks väsitas aga ära. Aa, jah, tervitan siinkohal Starfieldi, nägin sind küll. Ole terve!

Nii... Liverpool oli masendav. Mingi retro üritus (halb karaoke-muusika) ja 30 krooni taheti selle eest saada. No ei. Tegelastes oli ka ainus vahva inimene, keda nägin, Zetode Jalmar. Ülejäänud olid suht suvakad pubi-inimesed. Yeah. Kui ei ole FOLK, on natuke nadi.

Siiski vahva oli ja on. Hannal oli hea uudis, tänu talle selle eest. Bussisõitu tuleb juurde, aga samas on hea teada, et õhtul saab juba kõiki asju kaasa laulda. Igati broo. Annu ja Piretiga chillisime niisama, vestsime juttu, jõime teed ja sõime. Positiivsus.

Täna tõenäoliselt plaan järgmine: kaltsukad-häälega Tartusse-Genialistid Illusionis-Zavood. Ehk siis Viljandi-Tartu liin, nagu lubatud sai. Palju õnne.

Praeguseks side lõpp. Viljandi on vahva. Esimese korruse rõdult võib sisse saada küll, aga see ei ole kerge. Võin aidata.

---
Foto autor alati noor ja andekas Mihkel Uba.

3 Comments:

At 12:20, Anonymous Anonüümne said...

Hea!

Aga lähme nüüd kaltsukatesse, sest teil pole täna õhtul midagi selga panna.

 
At 18:13, Blogger Aloysius said...

Nüüd on :D

 
At 10:48, Blogger Merli Vajakas said...

irw...hästi panete:D

(xkktk)

 

Postita kommentaar

<< Home