Tuuline Haldjasaar

laupäev, september 9

Sa nukleotiid ja geenipank!


Et siis "Genoom". Me saime täitsa sisse. Trepile, mis oli üsna hea koht. Et siis trepp, mis viis katusele, kus oli tähistamine. Väga hea koht. Pärast OmaDRAAMA klubis oli näitlejaid ka väga palju. Rohkem, kui varasematel õhtutel kokku. Ja Linnateatri omasid ikka ka. Muudest rääkimata. Aga igasugust muud rahvast oli ka, palju rohkem kui eile. Ei olnudki see oma ja armas, millega juba harjutud. Jah.

Aga jube vahva oli Maitu näha üle hulga aja näiteks (tervitan!). Kuigi ta ajas oma juuksed maha. Ma ükskord nägin tal MSNis teemat, et juukseid pole, aga ma lootsin, et ehk ei. Noh, kare oli ühtpidi ja tagant ette silitades sile. Mis kurioosum! Küll kasvavad. On teistmoodi küll muidu.

Täna oli viimane tööpäev kah. Infokuubikus 12-14. Kaur tegi lahti ja siis kukkus mingi hetk see sein pikali ja siis oli oi natuke. Aga tõstsime kõrvale ja lasime edasi ja pärast oli kurb täitsa vaadata, kuidas poisid kõik kuubikud tükkideks võtsid ja autole laadisid. Homme on päris läbi asi. Õhtul lõpetamine ja enne siis "Nafta!" ja "Syrrealistid" ka. Eeldatavasti, siis. Jah.

---
Annu tuli Tartusse päevaks ka, tõi Viljandi uudiseid ja värki. Homme läheb tagasi ja siis 28. uuesti Taaralinna. Võtab Merli ka kaasa. Jei!